F5D8053 X3 DRIVER DOWNLOAD

Zit er dan de verkeerde versie van de driver bij de image? Geplaatst 2 juni Lampje gaat ook niet branden. Volgens mij heeft OpenPli, net als Blackhole, wel de rt driver, dan werken de volgende sticks tenminste op Blackhole getest:. Ja over de chip wordt gezegd dat die ook zou werken met maar krijg het niet aan de gang. Jou MISi stick zou volgens de linux wiki wel deze driver moeten werken, hieronder de lijst van al geteste sticks met deze driver: Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid.

Uploader: Voodoozuru
Date Added: 3 July 2007
File Size: 17.5 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 11063
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Zit er dan de verkeerde versie van de driver bij de image?

CONFIG_RT2870: Ralink 2870 wireless support

Alleen als ik de opdracht geef: Jou MISi stick zou volgens de linux wiki wel deze driver moeten werken, hieronder de lijst van al geteste sticks met deze driver: Nu lees ik dat de zdb al in de ontvanger zou zitten als driver. Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten Account aanmaken Maak een account aan in onze gemeenschap.

  HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22L ATA DRIVER DOWNLOAD

Zie er zeer strak en mooi uit, maar zie in de omschrijving geen opmerking over Wlan staan. Deel dit bericht Link naar bericht Deel via andere websites. A Accton Technology Corp.

Device name unknown USB: Indrukwekkende lijst maar mijn sticks staan er natuurlijk weer net niet bij. Meld je hier aan. Ook geen WLAN menu.

fr/rtusb – Debian Wiki

Geplaatst 24 maart Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina. Ik heb even gekeken wat de VIX2. Registreer een nieuw account. Want er gebeurt niets. Die zit alleen niet in de openpli image en zou wel in enigma2 zitten. Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten. Maak een account aan in onze gemeenschap. Heeft iemand inmiddels al een oplossing voor mijn probleem, De mogelijkheid van wlan staat niet in het menu ik heb wel de laatste openpli 2.

Ja over de chip wordt gezegd dat die ook zou werken met maar krijg het niet aan de gang.

  ATHEROS COMMUNICATIONS AR5006X DRIVER

Alleen als ik de opdracht geef:. Geplaatst 2 juni Aanmelden Ben je al lid? Mijn usb D-Link dwa wordt niet gevonden, maar in het instellingen menu zie ik nergens de mogelijkheid om wlan aan te zetten.

kotilien70

Volgens mij heeft OpenPli, net als Blackhole, wel de rt driver, dan werken de volgende sticks tenminste op Blackhole getest: Heb jij ervaring met het downloaden van drivers binnen het VIX menu? Belangrijke informatie Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid.

In lijst staat niet de zdb driver maar wel enkele andere interessante opties. Ga naar discussieoverzicht Xtrend. Kost nogal wat tijd om alle instellingen weer terug te zetten.

B Accton Technology Corp. Heeft iemand wlan al werkend op de et Op andere sites wordt gesproken over chipsets gebaseerd op RT Vorige 1 2 3 4 Volgende Pagina 1 van 4.

Author: admin