MAXTOR EXTERNE HARDE SCHIJF DRIVER DOWNLOAD

Heel praktisch en gebruiksvriendelijk. Leentje09 28 juni Ik raad dit product aan. Doordat een ICT bedrijf hem helemaal uit elkaar heeft moeten halen vervalt mijn garantie, maar het ergste is dat ik alle data nu kwijt ben. Under system in control panel drive is 1. Perfecte kleine ext hdd, super handig om te gebruiken zowel op mac als windows. Virtues Utrecht 27 mei Ik raad dit product aan.

Uploader: Julmaran
Date Added: 13 February 2013
File Size: 18.65 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 61482
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Ik ben er zeer tevreden mee. Geen netwerk adapter nodig. PeWeG Noordwijk 8 september Ik raad dit product aan.

JohanM61 Leeuwarden 27 februari Ik raad dit product aan. The correct version will be downloaded and installed automatically.

Maxtor Hard Disk Drive Drivers Download for Windows 10, 8, 7, XP, Vista

XP claimt dat de schijf te allen tijde beschadigd is of van de pc niet opstarten vanaf, alleen voor opslag. The adjustable stand allows for flexible viewing and operation angles, while it can also be VESA-mounted to appropriate stands or walls En past er nog goed bij ook. Anjelisah Zonnebeke 19 augustus Ik raad dit product aan. Koperbolcom 25 juli Ik raad dit product aan. De RPM is hetzelfde als de originele schijf.

  INTEL BROOKDALE I845D DRIVER

Doordat een ICT bedrijf hem helemaal uit elkaar heeft moeten halen vervalt mijn garantie, maar het ergste is dat ik alle data nu kwijt ben. Leentje09 28 juni Ik raad dit product aan.

Personal Storage

RN maxror november Ik raad dit product aan. CD59 Giethoorn 12 oktober Ik raad dit product aan. Fijn dat deze een kleurtje heeft, krijg inmiddels een aardige verzameling schijven en zo kun je ze makkelijk uit elkaar houden By simply setting a password, you can protect your photos, movies, and other important data.

Bent u op zoek naar goedkope outlets, vraagt u zich af of u dat hzrde product in de aanbieding kunt kopen of wilt exerne een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist. Perfecte kleine ext hdd, super handig om te gebruiken zowel op mac als windows. Connector voor de USB 3. Maakt automatisch een back-up. Alpaca Utrecht 29 oktober Ik raad dit product aan.

Would anyboy have any leads on isolating this Hi. Diezelfde aansluiting gebruikt de schijf daarnaast voor de voeding, waardoor je niet afhankelijk bent van een externe stroomadapter.

Goede behuizing leuk lampje wanneer ie werkt – mooie kleur en handig formaat. Didi Noordwijk 14 november Ik raad dit product aan.

  A7V8X MX SE DRIVER

Weeg schihf dan andere harde schijven van deze inch. Geschreven bij Seagate Backup Plus Slim 1 TB – Zwart eenvoudige instalatie mooie strakke en hele stevige behuizing doet gewoon wat een externe harde schijf moet doen een aanraader.

Ik zou zeggen, stel g in op g. Zo is het bij ons altijd sale. Verder zit er software bij om ook foto’s van je Facebook etc op te slaan Aan 1 TB heb ik zeker voldoende. Werkt prima deed zelfs meer dan ik verwacht had. Handzaam, goede vormgeving en doet wat het moet doen. Wij gebruiken hardd om foto’s op te slaan hards te bewaren voor ” later” Hiervoor is de opslaghoeveelheid ruim voldoende. Dat is zo traag, ik geloof dat het een USB 1.

It has a good capacity and it’s small in size, so it’s very portable.

Author: admin